VÅRA PRODUKTER

PRODUKTGRUPP 1: EMMENTALER / INHEMSKA PRODUKTER

SVARTSTÄMPLAD EMMENTALER I SKIVOR

Produktnummer: 297
Emmentaler i skivor 150 g. Ost som är lagrad i minst 9 månader.
Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe.

Laktos: 0 g
Natrium: 0,3 g
Kalcium: 990 mg
Fetthalt:29 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 månader
 

Blåstämplad Emmental i skivor 

Produktnummer: 317
Emmentaler i skivor 150 g . Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe.    
Ost som är lagrad minst 3 månader. 

Laktos: 0 g
Natrium: 0,3 g
Kalcium: 990 mg
Fetthalt:29 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 månader

Emmental Sinileima
 

Produktnummer: 315
Ost som är lagrad minst 3 månader. 
Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe.

Laktos: 0 g
Natrium: 0,3 g
Kalcium: 990 mg
Fetthalt:29 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 månader

SVARTSTÄMPLAD EMMENTALER

Produktnummer: 289 (280 g), 290 (450 g) 294 och 295 (varierande vikt ca 300 g/450 g)

Ost lagrad i minst 9 månader. Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe.

Laktos: 0 g
Natrium: 0,3 g
Kalcium: 990 mg
Fetthalt: 29 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 måndader

SVARTSTÄMPLAD EMMENTALER, LÄTT

Produktnummer: 300 (varierande vikt ca 300 g), 301 (280 g)

Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe.

Laktos: 0 g

Kalcium: 1160 mg
Fetthalt: 15 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 måndader

SVARTSTÄMPLAD EMMENTALER, RIVEN

Produktnummer: 014
Riven svartstämplad emmentaler 300 g, lagrad i minst 9 månader.

Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe. 

Laktos: 0 g
Kalcium 990 mg
Fetthalt: 29 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 månader

SVARTSTÄMPLAD EMMENTALER, LÄTT, RIVEN

Produktnummer: 018
Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe 300 g

Laktos: 0 g
Kalcium: 1160 mg
Fetthalt:15 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 månader

SVARTSTÄMPLAD MJUKOST

Mustaleima sulatejuusto

Produktnummer: 352
Innehåll: Emmentaler, edamer (mjölk, syrningskultur, salt, kalciumklorid, löpe, konserveringsmedel), vatten, smör, stabiliseringsmedel, sorbinsyra, 350 g

Laktos: 0 g
Kalcium: 760 mg
Fetthalt: 27 %
Salthalt: 0,9 %

Hållbarhet 4 måndader

SVARTSTÄMPLAD MJUKOST I ASK

Produktnummer: 350

Innehåll: Svartstämplad emmentaler smältost, vatten, annan mognad hård- eller
halvhård ost, smörfett, emulgeringssalter (E450, E452, E339, salt, sorbinsyra E200).

Laktos: 0 g
Kalcium: 620 mg
Fetthalt: 19 %
Salthalt: 0,8 %

Hållbarhet 4 måndader

SVARTSTÄMPLAD SMAKSATT MJUKOST 

Produktnummer: 362 (chili), 363 (grönpeppar), 364 (paprika)
Innehåll: emmentalost,  edamost eller gräddost (mjölk, syrningskultur,
salt, kalciumklorid, löpe, juoksete, konserveringsmedel), vatten, smör,

stabiliseringsmedel, chili/grönpeppar/paprika

Laktos: 0 g
Kalcium: 1160 mg
Fetthalt:15 %
Salthalt: 0,5 %

Hållbarhet 4 måndader

BLÅSTÄMPLAD EMMENTALER, LÄTT

Produktnummer: 331 (varierande vikt ca 300 g), 332 (300 g)
Innehåll: mjölk, syrningskultur, salt, löpe.

Laktos: 0 g
Kalcium: 760 mg
Fetthalt: 27 %
Salthalt: 0,9 %

Hållbarhet 4 måndader


PRODUKTGRUPP 2: PIZZAOST

PIZZA-OSTBLANDNING 300 G

Produktnummer: 013
I
nnehåll: Lagrad ost (mjölk, syrningskultur, salt, kalciumklorid, livsmedelsfärg E160a, konserveringsmedel E251, löpe), ostliknande produkt (vatten, vegetabiliskt fett, ost, stärkelse, mjölkprotein, salt, stabiliseringsmedel (E331, E340, E452), livsmedelsfärg E160a), vetefiber.

Laktos: 0,05 g
Kalcium: 685 mg
Fetthalt: 23 %
Salthalt: 2,2 %

Hållbarhet 4 månader


PRODUKTGRUPP 3: STORKÖKSPRODUKTER

Läs mer på HoReCa-sidan.

PRODUKTGRUPP 4: VEGAN PRODUKTER

Vegan bitar Naturel och Chili

Vegan riven 150 g Chili och Naturel