Miksi tavallinen ”M. Meikäläinen” valitsisi Porlammin Vege plus -juuston?

15.5.2017 HELSINKI

No vaikka siksi, että se maistuu hyvälle. Vege Plus –juuston maun, koostumuksen ja käyttöominaisuuksien eroa normaaliin juustoon verrattuna ei välttämättä huomaa, jollei tiedä mitä syö. Ehkä lääkäri on voinut olla sitä mieltä, että olisi hyvä vähentää eläinperäisten tuotteiden käyttöä.
Porlammin Meijeri Oy toi markkinoille vuonna 2016 uudet kotimaiset, täysin maidottomat juuston tapaan käytettävät kasvirasvavalmisteet. Nyt tuoteperhe on kasvanut Vege Plus -juustolla, joka on entistäkin maukkaampi ja se sisältää asiakkaiden pyyntöjä kuunnellen tärkeitä ravintoaineita, kuten proteiinia, kalsiumia ja B12- ja D-vitamiineja. Vege plus kasvirasvavalmiste on hyvänmakuinen, maidoton makuvaihtoehto juustolle. Saatavana palana, valmiina viipaleina sekä raasteena.
Käyttö sellaisenaan leivänpäällä, ruoanlaitossa laatikoihin, keittoihin, kastikkeisiin, raastettuna pizzaan, kuutioina salaattiin tai vaikka juustolautaselle
illanistujaisiin. Tuote sopii vegaaniseen ja vegetaariseen sekä ”M. Meikäläisen” ruokavalioon.
Tähän kannattaa tutustua!

• Suomessa valmistettu

• Maidoton

• Laktoositon

• Gluteeniton

• Soijaton

• Sopii vegaaneille

Facebook Porlammin Vege

Valmistaja:
PORLAMMIN MEIJERI OY
Porlammin Meijeri Oy on maidontuottajiensa omistama itsenäinen yritys, joka on tänä päivänä Etelä-Suomen ainoa jäljellä oleva juustola. Korkealuokkaiset tuotteemme valmistetaan lähes satavuotisella osaamisella. Parhaiten meidät tunnetaan juustonystävien suussa voimakkaan ja täyteläisen makuisesta Mustaleima-Emmentalista.

www.porlammin.fi

Myynti ja markkinointi:
OY VALKOINEN RISTI – VITA KORSET AB
Lisätietoja: Timo Friman
e-mail: timo.friman@valkri.fi
Puh. 09 3434 9436

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *